My ADC Deploys every hour, And it disconnects my clients

Hi All.

My ADC DEploys every hour even when I haven’t made changes.
this disconnects my clients.

Does anyone know why this is happening so I can stop this

ADC ATS-HO-SSL deployed successfully 32 minutes ago

ATS-HO Nova Restart Nova Process

The deployment completed successfully, and your changes are live on the Node.

ADC ATS-HO-SSL deployed successfully

2 hours ago

ATS-HO Nova Restart Nova Process

The deployment completed successfully, and your changes are live on the Node.

ADC ATS-HO-SSL deployed successfully

3 hours ago

ATS-HO Nova Restart Nova Process

The deployment completed successfully, and your changes are live on the Node.

ADC ATS-HO-SSL deployed successfully

3 hours ago

ATS-HO Nova Restart Nova Process

The deployment completed successfully, and your changes are live on the Nod

Hi Donovan,

How much resource RAM/CPU is allotted to the ADC node?
Some ADC related processes could be crashing or stopping for some reason prompting the Nova platform to restart the process. Low node resources for the amount of traffic being done and functionality in use such as WAF could be the culprit here.

Thanks!

Hi I will try increase resources.
But its deployment happening that are sent every hours

image

It just happened 5 times in the last hour.
this is the current loads so I don’t think its resources

Hi, Please log a support ticket via the health and resource center menu on the dashboard to have this checked out further. Kindly include information about the node installation method used.
Thanks.

I dont have a subscription so it doesn’t allow me

Ah I see, yes you do need an active subscription to access direct technical support. I’ve notified your account manager about this and they’ll reach out to you shortly on how to progress.
Generally glad to have you on board and using the platform!
Thanks!